Boqn_Yanchev_3

СЕЛЕКЦИЯ ОТ ФОТО – ПЛЕНЕР “ФЕСТИВАЛ НА ХВЪРЧИЛАТА – ВАРНА 2014”

Posted on November 13, 2014

И тази година в рамките на Международния фестивал на хвърчилата – Варна 2014 проведохме фото пленер за репортажна фотография със специалното съдействие на нашите партньори от Фотоплейс.

Припомняме, че тазгодишното издание на Фестивал на хвърчилата – Врана се проведе в подкрепа на каузата на Сдружение за опазване на дивата природа “Да опознаем и обикнем реещите се птици по черноморския миграционен път Via Pontica”.

Благодарим на всички фотографи – любители и професионалисти, които ни изпратиха своите фотоси. Представяме ви селекция от 22 представителни снимки с уговорката, че ни беше изключително трудно да ги сведем до тази бройка:)

Boqn_Yanchev_1 Boqn_Yanchev_2 Boqn_Yanchev_3 Kremena_Dimitrova_1 Kremena_Dimitrova_2 Kremena_Dimitrova_3 Kremena_Dimitrova_4 Marina_Georgieva_1 Marina_Georgieva_2 Marina_Georgieva_3 Marina_Georgieva_4 Plamen_Stefanov_1 Plamen_Stefanov_2 Plamen_Stefanov_3 Plamen_Stefanov_4 Valentin_Vasilev_1 Valentin_Vasilev_2 Valentin_Vasilev_3 Valentin_Vasilev_4 Valentin_Vasilev_5 Veselin_Vasilev_1 Veselin_Vasilev_2

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *